תפריט "גן הפרדס" לשנת תשע"ט
| ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | |
| ארוחת בוקר | טחינה,חומוס,קוטג,גבינה לבנה,תירסירקות, ולחם. | טחינה,חומוס,קוטג,גבינה לבנה,ירקות, זיתים. | טחינה,חומוס,קוטג,גבינה לבנה,ירקות, טונה,לחם. | טחינה,חומוס,קוטג,גבינה לבנה,ירקות,זיתים, טוסטים זעתר ולחם. | טחינה,חומוס,קוטג,גבינה לבנה,ירקות,ולחם | פיתה עם חומוס, ירקות ומלפופונים חמוצים. |
| ארוחת עשר | פירות העונה | פירות העונה | פירות העונה | פירות העונה | פירות העונה | פירות העונה |
| ארוחת צהריים | פתיתים,קציצות וגזר גמדי | אורז, חזה עוף ואפונה/עדשים | קוסקוס, מרק ירקות ומפרום | פסטה ,עוף בתנור,שעועית ירוקה. | פירה, שניצל,ירקות מאודים, סלט ירקות. | |
| ארוחת ארבע | כריכים עם(ממרח תמרים,ממרח חלבה,ממרח חרובים). | כריכים עם(ממרח תמרים,ממרח חלבה,ממרח חרובים). | כריכים עם(ממרח תמרים,ממרח חלבה,ממרח חרובים). | כריכים עם(ממרח תמרים,ממרח חלבה,ממרח חרובים). | כריכים עם(ממרח תמרים,ממרח חלבה,ממרח חרובים). |